2009年2月28日 星期六

性的滿足對一個女人有多重要



性的滿足對一個女人有多重要     

春宵一夜,你開開心心地起床沖澡,一邊哼著歌兒,穿上你最得意的行頭,踩著愉快的步伐出門。路人看見你都面帶微笑,尤其男人連忍 不住回頭再多看你一眼。進了辦公室,你興高采烈火地向同事道早安,一整天你都精力充沛。在會議上,你提出早已構思好的新點子,並 深得老總的賞識。此外,你前幾天才得的重感冒,為何一下子不藥而癒?難道這一切都是在作夢?
   當然不是,你一整天如魚得水的快樂,正是性高潮這後所帶給你的快感,這便是作個性滿足的女人所能擁有的無比幸福,因為美滿的性愛 讓人通體舒暢。要訣就在於:一旦你從性生活中得到完美的性愛,便會福澤你生活的各個面向,讓你左右逢源,日日如沐春風。無論是醫 、性學專家、心理學家,甚至絕大多數的女人都會這麼說:美滿的性家會讓你充滿自信、精神大振、煩惱拋到九霄雲外。做個性滿足的女 人,能讓你長保身心健康。
   美滿的性愛彷彿會幫你建立一道保護網,把你跟冷酷的世界區隔開來。
   當我感到性生活美滿快樂的時候,我就比較不會覺得壓力重重、緊張失控;相反的,我會顯得活力充沛,整天都開開心的。這是麗珍的真 心,她今年30歲,任職上市公司,每天都要應付結案報告的壓力,還要處理客戶的抱怨,但是好說美滿的性愛給她無比的勇氣,讓她能 安然經歷生活中的各種試練,勇於面對挫折和打擊,也不會為了工作上的難題而終日愁眉不展。
   醫師表示:美滿的性愛促進女性荷爾蒙的正常分泌運作,使你感情以快樂、充實、有自信。美國紐約市一位執業性心理治療師伊凡‧艾克 金也有同感:性滿足能增強一個人應付生活難題的能力。美滿的性愛彷彿會幫你建立起一道保護網,把你跟冷酷的世界區隔開來,如果沒 有性滿足作為自我的防護罩,則個人心理健康的維護較為困難。29歲的碧芳則認為,性滿足感會讓人歡欣鼓舞,引發一連串快慰感:被 一個男人所愛,讓我覺得自己更迷人,也更有自信。除此之外,我在工作上也更能發揮,這職起來或許有點兒荒唐,可是只要我的性生活 美滿快樂,我就不會為了應付刻薄的老總而深感挫折。性愛對我來說就像維他命或咖啡一樣,是生活必需品。35歲的出版社圖書編輯維 亞如是說:美滿的性愛讓我渾身帶勁,事半功倍,前天晚上到家的時候,我已婚經頭昏腦脹,被工作搞得痛苦不堪。但在與老公上床做愛 之後,讓我快樂地如至無人之境,還把一篇苦思好幾天的文章,大筆一揮三兩下就大功告成了。我想,這就是美滿性愛帶來的意外收穫。
   醫師也強調:性滿足的女人通常心裡相當健康,她們有絕佳的自信,重視自己的感受,也有強盛的自我觀念,對於因生活壓力而造成的身 心症或憂鬱症,都有強大的抵抗力,不會輕易受挫,一蹶不振。

模特兒
 http://lanuit.web.fc2.com/bags_works
 gb http://lanuit.web.fc2.com/bags_works/gb

1 則留言:

happyorg 提到...

Sex je zlá najúžasnejší večere

Veta správne povedal: ". Sex je zlá večera" Bol som ako každý deň nejedol obed, hlad ísť spať. Libido ako hora lisovanie najlepších rokoch, rok čo rok ... bez tejto skúsenosti je ťažké pochopiť môj pocit. Myslím, že áno: určovať kvalitu manželstva.

U živých organizmov, život je obyčajný a triviálne, a veľkosť priemernej rodiny nemá kariéru, peniaze na vzostupy a pády, takže kvalita manželstvo zmeny pravdepodobnosti závisí. Počul v televízii manželstve odborníka, povedal, že manželstvo udržiava tri: láska, láskavosť a vyjsť. Manželstvo prišli všetci vieme, nedá pár si spolu trochu protirečivý nemajú manžela (alebo manželka), aby sa mohli plne prijať toho druhého nedostatky. Páry sa spoliehajú na udržanie manželstva, udržiavanie väzby k sebe? Spoľahnite sa na pohlavie.

Bola som vydatá pred štyrmi rokmi, bolo len 28 rokov, je tiež považovaný za neskoré manželstvo! Silné a uvoľnená, viac prírodné sexuálne požiadavky, sa prvýkrát oženil ženu na splnenie svojich požiadaviek, som každé pohlavie zažiť sexuálnu rozkoš a uspokojenie. Jeho manželka v domácnosti nehody späť žiť deň alebo dva Páči sa mi stratené duše divoko bezsenné noci, neobmedzené myšlienky. V tomto šťastný deň, ja neviem, čo si sťažovať, čo je unavený, celé telo je unavené, aktívny a rodinné obetavosť, due diligence. Niektorí v charaktere jeho manželky, rýchle, zlú náladu domácnosti, sebecký. Ak to nie je zo zásady nebudem s ňou teóriu, mám pocit, že tieto nedostatky sú schopní k tolerancii a porozumeniu.

O rok neskôr, jeho manželka je tehotná, jej nadšenie prepadla, nedostatok záujmu a iniciatívy, nemôžem splniť, a moje srdce sa nevysvetliteľné ťažkosti a nepokoj, spojený s charakterom jeho manželky, a často sa hádali. S narodením dieťaťa, kŕmenie tvrdú prácu a jeho manželka väčšina z mysle do rúk detí, a ona je zima, mám veľa sťažností a frustrácie. Ak chcete byť poslušný je ťažké, nie dojčiť svoje dieťa, všetci domáce práce doma plný zákruty, že jeho žena ruky, cieľom je dostať sa v noci z pohlavného uspokojenia. Snažím sa prehovoriť ju šťastnou, a niekedy zrejme nebola, nemám s ňou teórie. Žena šťastná, keď mi odpustí, ale našiel som to urobila neochotne, ani raz spala v sexe, som veľmi sklamaný a veľmi smutný. Ak sa zlá nálada, moja snaha je márna, ona sa ma vážne.

Po uplynutí šiestich mesiacov materskej dovolenke, jeho žena pracuje. Preplnený autobus každý deň, ráno do večera. Tiež je potrebné pracovať na nových jednotiek, nové jednotky ďaleko od domova, veľmi tvrdo pracovať. Ale myslím, že sex je, že sme tvrdo pracovali, a rušného života dobrého regulátora, sme tak unavený každý deň, okrem sexu, čo môže ešte tešiť? Manželka nie je tomu tak. Prišiel z práce domov, ponáhľala vaňa, zabalené v dlhom pyžame dole lôžko tvrdo spí. Dúfam, že jej súcit pre mňa, nie aby som sa cítil unavený práci, doma trochu zábavy. Ona povedala: ". Ak naozaj unavený, ale aj to, čo si vzal život, spať budete cítiť dobre" Vari sa nezhodneme, k sebe, potom si o sebe, hašterenie.