2009年3月10日 星期二

女子新婚不適症





女子新婚不適症   

新婚之夜,夫妻開始過性生活。大多數新娘在初夜處女膜破裂時,會有少量出血和疼痛的感覺,這使人更增加性的神秘感。  有的新娘處女膜強韌,或處女膜孔太小,或是新郎操之過急動作粗暴,會發生較為嚴重的處女膜破裂出血。此時也不必緊張。即使缺 乏性經驗的男女,初度春風都會準備些布或紙作「善後」之用的,可立即在陰道口堵塞一些柔軟乾淨的衛生紙或小手帕,戴上月經帶以壓 迫止血,或用清潔紗布襯墊後用手指按在出血處,稍用力壓迫幾分鐘,出血也會停止。除非處女膜裂口較大或較深,傷及陰道,出血不止 ,一般不必去醫院手術止血。  有的新娘處女膜破裂後數月內仍感覺疼痛,那就要等到疼痛消除,傷口癒合之後再第二度性交。新郎為了妻子的健康應該抑制一下。  女子應在結婚前10天左右向婦科醫生求教,檢查一下是否應該用手術把處女膜破掉,採用這樣的手術後,洞房花燭夜初度交合時, 便可以免除因處女膜的破裂而引起的疼痛感了。  有對新婚夫妻,婚後新郎沉浸在無限甜蜜之中,新娘卻愁鎖眉黛。終於,還不及一個月,新娘便藉口回娘家去不再回夫家了。應該說 她對丈夫是一往情深,溫柔體貼,絲毫也沒有移情別戀之意。這是怎麼回事?   事情是這樣的:洞房花燭夜新娘儘管感受到初夜的疼痛,但也因新婚的興奮而感到幸福。但自從『『蓬門今始為君開」之後,每次性 生活不久,她的會陰部就覺得奇癢難忍。半月後,癢感遍及口唇及四肢軀幹,皮膚時有紅斑疹塊出現,陰唇也腫脹,常常弄到她徹夜難眠 ,直到翌日白天,這些症狀才逐漸緩解消失。但是一經同丈夫過性生活,這些奇癢和疹塊又捲土重來。她不明所以,覺得性生活是   受罪,為避免性交只好離開丈夫。  原來這位新娘患了「精液過敏反應」,醫學上又稱為『『變態反應」。女性對男性的精液過敏,與本人的體質或遺傳有關。  男子射出的精液中合有一種名為「精子抗原」的致敏物質。性交中當男的精液射進女的陰道和溢在外陰部後,女的陰道分泌物就起了 反應,產生一種相應的「抗精液抗體」,如果抗原與抗體發生特異性結合,就會誘發過敏反應,出現性交後陰道和陰戶、甚至全身瘙癢, 起紅斑疹塊。  精液過敏反應常發生在新娘身上。大多數女子不存在過敏體質,有的過敏反應輕,夫妻共同生活幾天也就適應無事了。  至於少數女子對精液過敏反應很重的,可用水清洗外陰部和陰道口,下蹲一會,讓陰道內的精液盡量流出後再清洗一次。再過性生活 時男方可用陰莖套,半年左右待女方體內抗精子抗原消除,就可以不用陰莖套。女的性交前可服去敏靈一片,事後喝杯水,效果很好。

保健 養生

1 則留言:

happyorg 提到...

Zdravý sex je velmi důležité

Prostituce tračník epidemie onemocnění, se přenáší při pohlavním styku špinavé většinu výskytu u mladých dospělých.Syndrom je hlavně přenáší prstem znečištění trusu, nebo vody kontaminované stolici, a pak kontaminované potraviny, nádobí, každodenní život pomocí diety a způsobit infekci. Následuje análního styku, Kouyin úst, a sexuálně přenosné.

Prostituce tračníku v důsledku infekce patogenními mikroorganismy je jiný, klinické příznaky nejsou totožné.Nejčastější infekce salmonely, těžká nemoc, a multi-rezistence vůči antibiotikům. Bakterie při pohlavním styku špinavé z rektální sliznice nebo ústní sliznici napadnout trávicí trakt, obvykle po inkubační době 6-72 hodin, často náhlý vznik bolesti břicha, průjem, vodnatá stolice, mohou mít také krev a hnis a nevolnost, zvracení a horečky. Za druhé, další příčinou tohoto syndromu Campylobacter na lidské tělo má přímý sílu invaze, a může uvolnit toxiny, porušování ilea a slepého střeva, což způsobuje střevní sliznice zácpy, edém, nekróza, a často tak, že nakažené osoby rozvíjet horečka, nevolnost, bolest hlavy, bolest svalů, bolest zad, bolesti břicha, průjem a krev vzorky. Za třetí, infekce Shigella, často po inkubační době 1 až 3 dny nemoci s akutní výskytu průjmu zprvu vodnatý, později mohou být přeměněny hlenu krve a hnisu, také často doprovází horečka, nevolnost, zvracení, křeče v břiše, tenezmy příznaky, dokonce život ohrožující.

Dojít k prostituci střev syndrom, léčba není včas nebo úplně může vyvinout do chronické enteritidy, často prodlužování. Skoncovat s homosexualitou a špinavý sex je klíčem k prevenci syndromu prostituce střeva.

http://giftsorg.angelfire.com/life